Vinter sløvsind!

By | 10/01/2012

Den mørke tid har sat sit præg på bloggen, som på alt andet på denne tid af året. Det vil sige der sker ikke meget blogwise.

Men en lille opdatering om interferon behandlingen skal der til, for på torsdag er der 4 behandlinger tilbage. Jeg kan næsten ikke vente, det er en hård behandling og det bliver skønt at få den afsluttet.

Når så den er afsluttet, starter der en ny periode, som ikke er så hård fysisk. Men måske mere hård ved psyken end selve behandlingen har været. Det er den uudholdelige ventetid, jeg er dårlig til at vente, indtil jeg får at vide om 48 ugers behandling har givet resultat.

Jeg er helt færdig med behandlingen den 12 februar, men effekten af den ved jeg ikke noget om før end omkring 1 oktober. Ca den 12 september får jeg taget en kvantitativ test, det er en test der påviser om jeg stadig har hepatitis virus i mit system, analysen tager 2-3 uger så omkring den 1ste oktober. KRYDS FINGRE!!!!

Det jeg ønsker at høre er selvfølgelig, at jeg er virus fri. Men der er ikke noget der er afgjort før, statitisk har jeg, med min virus type, 50% chance for succes.

Det var det for denne gang, nu vil jeg lade mig falde tilbage i vinter tilstand igen, ses. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *