Tilbage til bloggen

By | 03/04/2012

Det er lang tid siden jeg har været aktiv her på min personlige blog, der har ligesom været en bølgedal i mine internet aktiviteter.

Det var som om at jeg havde fået nok af hjemmesider, når det er et one man band hobbyprojekt, kan det af og til være svært at holde gnisten.

Jeg trængte til noget mere “kød” til mine projekter, ikke i bagenden men på forsiden. Det er længe siden at jeg følte målet var nået, med hensyn til de projekter jeg lagde ud med.

Men man skal aldrig sige aldrig, jeg føler en spirende interesse igen. Der er kommet nyt “kød” til.

Jeg er blevet grebet af den trend der er blandt mange bloggere i dag, jeg er begyndt at eksperimentere med at filme små videoer og det er selvfølgelig med udgivelse på nettet for øje.

Jeg har brugt noget tid til at sætte mig ind i tingene, hvad jeg har skullet have fat i af hardware, og det samme for software. Og jeg har fået det mest grundlæggende anskaffet.

Nu er jeg ved at undersøge hvordan jeg skal have mine videoer hostet på nettet, og der er mange muligheder. Det allesteds nærværende youtube er jo en oplagt kandidat.

Et nyt domæne til projektet har også være med i overvejelserne, men er droppet igen. Jeg har allerede domæner nok, endda flere der aldrig har været  i brug. Så mon ikke der på listen er et domæne der kunne bruges til at bygge et videosite i WordPress op over.

Men det vigtigste af det hele mangler endnu, nemlig videoerne. Men bare rolig, jeg er igang, men som med alt andet nyt, kan første gang være lidt svær.

Så det varer ikke længe før end du kan finde videoer her på sitet. Helt løfte sløret for hvad den første video kommer til at handle om,  vil jeg ikke, men kan du lide at bruge dine hænder, så er det sikkert noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *