Til tider er det lettere!

By | 20/11/2011

Jeg er glad for at skrive, men det er ikke det samme som at det altid er lige let. Selvom at emne og facts er på plads så kan jeg skrive 1000 ord, alle sammen relevante og sætte dem sammen i velformulerede sætninger, uden at på noget tidspunkt at få udtrykt det jeg egentlig vil sige.

Andre gange flyver det bare ud af fingrene og jeg nagler den spot on i første kladde, men jeg ved sjældent på forhånd hvordan forløbet bliver. Selvom der tegner sig et periode billede, at i perioder er det let, eller svært.

Lige for tiden er det svært, og det tror jeg skyldes at der er for mange emner, og der ingen ende er på det. Og samtidig så må jeg sige at jeg mistede lysten lidt, her sidst jeg blev hacket. Nu har jeg så bestemt mig for at forsætte, men at tage en blog af gangen. Og benytte mig af chancen til at reorganisere måden og emnerne på, færre emner fordelt på flere blogs.

Det er kun en blog som denne, min helt personlige blog, der ikke er lavet til støre besøgstal eller andet end at være en blog i begrebets egentlige betydning, jeg vil gå online med, uden at have andet end den første post.

Mit næste projekt er mit wordpress projekt, det var planlagt før hacker angrebet. Så det er meget naturligt at forsætte der, og begynde at skrive på det indhold der skal være før jeg går online med wordpresscafeen.dk. Jeg har fået en del mere viden, siden jeg første gang smed, bogstaveligt talt, min første wordpress blog op, her på govertz.dk.

Dengang var jeg stolt over at se mit resultat og meget stolt af den første post jeg skrev, men jeg anede ikke meget om hvad jeg havde med at gøre. Men jeg gjorde det for at lære, og det har virket efter hensigten, i dag har jeg mere begreb om hvad der skal til. Og det der skal til er indhold, ligemeget hvor flot et theme eller billeder der er, hvis ikke der er noget, og nok, at læse får websitet ikke noget besøg.

Så før jeg går online med wordpress.dk, skal der være skrevet mindst 5000 ord, fordelt på mindst 10 kvalitets indlæg, der igen skal være fordelt i de 3 katgorier der vil være som en start. Der skal være en ”om” side, en side om min privat politik. Og det er et absolut minimum for en så specialiseret website.

Som tidligere nævnt kommer det sommetider let og ubesværet, og andre gange så presser jeg det ud af tastaturet. Og lige for tiden skal det presses ud, det er frustrerende. Jeg kan virkelig mit emne, jeg har læst op på det i flere år, jeg ved hvad jeg vil, men jeg kan ikke rigtig få enderne til at nå sammen. Der er dog kun en ting at gøre, skriv alle de ord og sætninger som ikke vil finde sammen, arbejde sig igennem disse perioder frem til det igen kommer let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *