Så skete det igen igen – sitet er blevet hacket!

By | 13/11/2011

Anden gang inden for 3 mdr. er jeg blevet hacket. Sidste gang var slem nok, men jeg reddede den. Denne gang troede jeg også at jeg havde reddet den, det så sådan ud. Men så i torsdags var alt væk, min database var tømt og sitet flyttet ned i en anden mappe. De er dygtige, så dygtige at jeg ikke forstår hvorfor de ødelægger det for andre. De ku gøre meget mere gavn, hvis de hjalp folk i stedet for.

Der er gået et par dage med at tænke over, om jeg i det hele taget vil have en blog. Det er ikke sjovt at få måneders arbejde ødelagt. Nu har jeg bestemt mig for at prøve 1 gang mere. Denne gang må jeg så være noget mere aktiv for at holde hackere ude.

Hvad kan jeg så gøre? Det vigtigste af alt er at tage jævnlige backup’s af min database og filer. Nu er det her en WordPress blog, og med det rette plugin, skulle det ikke være en overkommelig opgave. Jeg er endda villig til at ofre et premium (betalt) plugin, hvis det bliver nødvendigt og jeg ikke kan finde et af de gratis. Sommetider er der en meget bedre løsning der kan fås for 5$, og det er da til at overskue. Så regelmæssige backup’s.

Dernæst er der det med passwords. Vi hører det igen og igen, brug et godt stærkt password og skift det ofte. Det er ikke så let at finde på gode passwords, og da slet ikke en gang om ugen eller mdr. Men jeg har fundet en løsning, en passwords generator. Der er en rigtig god dansk online generator, som jeg er begyndt at bruge. Den er meget let at have med at gøre, og det tager 2 minutter så har du et password, af de stærke. Fik jeg sagt at den er gratis at bruge.

Får du lyst til at skifte password, til noget din kone ikke engang kan gætte. Så kan du få et HER . Jeg vil slutte med at opfordre på det kraftigste til at skifte dit password, der er onde kræfter på spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *