Nytårs Forsæt – Jeg vil Blogge igen Eller - Kan det lade sig gøre at sætte liv i gamle klude

By | 08/01/2015

new year photoDenne blog har eksisteret i årevis, og der er ikke sket alverden med den. Den er blevet brugt til nogle få personlige opdateringer, og så en hel del WordPress eksperimenter. Nu vil jeg starte det nye år med endnu et eksperiment. Kan jeg bringe liv i en gammel hengemt blog?

Det paradoksale i det er, at jeg bruger meget tid hver dag på begrebet Blogging. Ikke så meget det at skrive et blog indlæg, men det at bygge websites op, til at blogge i, med WordPress. Der er en del teknik bag sådan en hjemmeside, og det finder jeg interessant, sammen med 1000’vis af andre. WordPress, og det der hører til, er min hobby.

Nu vil jeg til at udforske den anden side af begrebet, jeg vil til at skrive blog indlæg, se om jeg kan finde ud af det. Det er derfor at jeg starter op igen, her på min personlige blog, den har jeg ingen ambitioner for. Det eneste den skal, er at tilfredsstille mit behov for at have en WordPress blog.

Hvad jeg vil skrive om? Det ligger ikke fast, men der er som regel et eller andet, der fanger min interesse, i løbet af dagen. Der er dog en ting der ikke bliver skrevet om, og det er WordPress, det emne vil jeg gemme til en anden blog.

Så nu er der kun tilbage at se om der kommer liv i kludene, det håber jeg, ikke fordi jeg forventer at der er kommer en læser eller to forbi, men for at overholde et nytårs forsæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *