Laver du penge på din hjemmeside

By | 25/11/2011

Det spørgsmål har jeg fået flere gange, og jeg kan svare med et klart nej. Ikke fordi jeg ikke vil, mere fordi det ikke er noget jeg har gjort noget for. Men nu har jeg tænkt mig, som så mange andre, at se om jeg kan få Google reklamer på min blog her.

Så kan det være du tænker, hvorfor får han så ikke bare det. Og det kan jeg så sige at det er ikke bare, der er nogle ting der skal være på plads, før Google vil godkende et website til at bære deres reklamer.

Så det har jeg været ved at undersøge, og jeg kan se at jeg har nogle mangler. De krav der skal opfyldes er ganske ligetil, men det tager tid og skal gøres ordenligt.

Jeg skal lave en side med privat politik, dvs en side hvor jeg forklarer hvad jeg gør, eller ikke gør, ved de personlige oplysninger som jeg får via tilmelding til nyheds mail osv. Den skal også forklare at jeg tjener penge hvis der klikkes på reklamerne, det alt sammen meget reelt.

En om side ser de også gerne at der er, dvs at den skal være der. Altså en side hvor jeg præsenterer mig selv, meget gerne med et foto og en kontakt email.

Så er der en mere diffus ting som jeg lige skal have tjekket en gang mere. Det drejer sig om sprog, og siger noget om at sproget på hjemmesiden skal være overens stemmende med dens sproglige indhold, det tolker jeg sådan, at hvis det er et dk domæne, så skal siden være på tydeligt dansk. Men som sagt det skal jeg lige læse på igen, hvor jeg er lidt mere frisk, så jeg  bedre forstår den juridiske ordlyd.

Under godkendelses processen går der rygter om at Google kan være ret strikse, og kræver tingene opfyldt efter en vis standard. Men når jeg så er godkendt kan jeg vise reklamer på samtlige websites jeg har, uden at de skal godkendes eller bliver set efter i sømmene. Så kan man jo spørge sig selv hvad det hele skal være godt for, men det nytter ikke noget. Med Google er det bare at følge trop, de har nærmest uindskrænket magt på internettet, og det ved de godt.

Så nu har du chancen for at følge med i sådan en proces, med at få reklamer på et website. Og hvis Google vil, kan du på et tidspunkt se reklamer her på govertz.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *