Category Archives: Blog

Dansk BigBrother Overvågning Stopper Nu Grundlaget for at logge dansk online trafik er ulovligt - EU har talt

BigBrother overvågning får endelig en ende, myndighedernes utrættelige registrering af dit digitale fodspor, stopper nu.  Oveni den BigBrother overvågning som alle brugere på internettet må lide under, har vi som danskere måttet tåle en ganske særlig dansk specialitet, nemlig Sessionslogning. Lige siden 2007 har din telefon og internet udbyder logget og gemt alt om hvem… Read More »

Fra Android til wordpress

Dette indlæg er som noget nyt skrevet fra min lille Android tab, det er også noget nyt at jeg skriver på bloggen l det hele taget. Det er heller ikke nu at jeg skal skrive 500 ord i denne post, det hele er lidt småt, og lidt en blandet fornøjelse. Men hvordan det vil tage… Read More »

Tilbage til bloggen

Det er lang tid siden jeg har været aktiv her på min personlige blog, der har ligesom været en bølgedal i mine internet aktiviteter. Det var som om at jeg havde fået nok af hjemmesider, når det er et one man band hobbyprojekt, kan det af og til være svært at holde gnisten. Jeg trængte… Read More »

Så er der hackere på spil igen!

Hackere, der er noget jeg ikke forstår, og det er hvad der driver disse ødelæggere. Jeg er endelig ved at være på plads efter sidste angreb på denne og min anden blog, WordPress Cafeén, men så bliver min computer angrebet. Og endnu engang var jeg totalt uforberedt, sådan er det når man vælger at tro… Read More »

Vinter sløvsind!

Den mørke tid har sat sit præg på bloggen, som på alt andet på denne tid af året. Det vil sige der sker ikke meget blogwise. Men en lille opdatering om interferon behandlingen skal der til, for på torsdag er der 4 behandlinger tilbage. Jeg kan næsten ikke vente, det er en hård behandling og… Read More »

Til tider er det lettere!

Jeg er glad for at skrive, men det er ikke det samme som at det altid er lige let. Selvom at emne og facts er på plads så kan jeg skrive 1000 ord, alle sammen relevante og sætte dem sammen i velformulerede sætninger, uden at på noget tidspunkt at få udtrykt det jeg egentlig vil… Read More »

Giftig torsdag

Så er det giftig torsdag, igen. Jeg skal igen stikke mig selv og tage den modbydelige medicin. Det er den 36 uge så der er 12 igen, og det burde jo være et lyspunkt. Men som tiden skrider frem bliver generne også værre og værre.I starten havde jeg gode dage, især tirs- ons- og torsdag,… Read More »